ACTUEEL

ONZE PUBLICATIES & ACTIES

WINNAAR BEAUTY AWARD

Op 14 april was het eindelijk zover, de uitverkiezing van de Beauty Award 2019 voor de schoonheidsspecialiste van het jaar. Een mooie droom is uitgekomen.

Jeanne van Rooij is verkozen tot de beste schoonheidsspecialist van Nederland (regio Zuid)! Een kroon op het 25-jarig jubileum. Het was een intense reis, het heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar de beloning en de voldoening is enorm en hartverwarmend.

Ik wil al mijn trouwe klanten bedanken voor het vertrouwen en voor de bemoedigende woorden. Ik wil deze heuglijke verkiezing graag met jullie vieren met feestelijke aanbiedingen. Vraag er naar in het huidinstituut of houd de website in de gaten. 

De prestigieuze vakprijs voor schoonheidsspecialisten is dit jaar voor de 10e keer uitgereikt. Meer weten over de award? Bekijk dan de website: www.beauty-award.nl
Jeanne en Kim Kötter tijdens de Beauty Award uitreiking.

NIEUW: ENDERMOLOGIE, FITNESS VOOR DE HUID

Sinds januari 2020 kunt u bij Derma-Zone terecht voor Endermologie. Endermologie is een natuurlijke bindweefselmassage waarbij professionele apparatuur wordt gebruikt om de huid op te tillen en op- en af te rollen. Endermologie stimuleert de doorbloeding van de huid, bevordert de afvoer van lymfevocht en verzacht weefsel dat verhard is. De huid wordt strakker en gladder, de vetverbranding wordt plaatselijk verhoogd en cellulitis wordt verminderd.

Kennismakingsaanbieding
Voor een kuur van 15 behandelingen, van 45 minuten elk, betaalt u tot 1 april 2020 geen €825,- maar €750,-. Wanneer u de kuur bij aanvang afrekent betaalt u slechts €700,- (de totale korting bedraagt dan dus €125,-).

NIEUW: DETOX YOUR SKIN

Nieuw van Maria Galland, een Detox behandeling, aangevuld met een productlijn voor thuis. 

De diepe reinigingsbehandeling is aangepast aan elke huid, met respect voor het ecosysteem van de huid en bewezen resultaten in slechts 30 minuten.

Het 100% manuele, huidvriendelijke ultra-reinigingsritueel is een combinatie van krachtige, innovatieve producten die dode huidcellen verwijderen, onzuiverheden absorberen, de poriën weer openen en de celvernieuwing stimuleren met respect voor het eigen ecosysteem van de huid. Een unieke beautymethode die de huid weer laat ademen.

Informeer ernaar in ons instituut.

AGENDA

Laser/IPL behandeling 
• wo 05/02/2020 vanaf 12:00 uur
• wo 18/03/2020
• wo 22/04/2020

Permanente Make-up
• ma 30/03/2020 vanaf 10:30 uur
• ma 11/05/2020 vanaf 10:30 uur 

Cosmetisch arts
• di 11/02/2020 vanaf 14:00 uur
• wo 08/04/2020 vanaf 15:00 uur

NIEUW: ULTIM’BOOST

De ultieme Bescherming voor uw huid Met Ultim’Boost zet Maria Galland een nieuwe (wetenschappelijk onderbouwde) standaard voor de bescherming van je huid. De productlijn omvat 6 verschillende boosters die de negatieve invloeden van onze levensstijl en omgeving op onze huid tegengaan.

ONZE PUBLICATIES

6 tips voor de zomer

De zon is goed voor onze gezondheid en ons humeur, maar heeft ook risico’s. Dus: geniet van de zon maar bescherm je goed. Daarom enkele wetenswaardigheden en tips. 6 tips voor de zomer!
Lees verder

Herfst en huid

De herfst is een tijd van schitterende herfsttinten. U vindt dat terug in ons make-up assortiment. Bij Dermazonne kunt u kennis maken met de nieuwe herfstkleuren van Maria Galland.
Lees verder

Wat kan de laser doen voor uw huid?

In deze rubriek heb ik eerder aandacht besteed aan laserbehandeling van de huid. Deze keer ga ik verder in op enkele mogelijkheden van deze moderne techniek: ontharing, huidverjonging en huidverstrakking, en de behandeling van acné littekens.
Lees verder

Laser, moderne techniek voor een gezonde huid

Wie wil dat niet, een mooie gave huid? Nog niet zo lang geleden namen we vooral onze toevlucht tot een potje om de huid te verzorgen en er beter uit te laten zien. Tegenwoordig richt de professionele huidverzorging zich steeds meer op een GEZONDE huid
Lees verder

Wat heeft uw huid nu eigenlijk nodig?

Kom je wel eens bij de schoonheidsspecialist (of zoals dat nu heet: de huidspecialist)? Kies je dan voor de behandeling die vorige keer zo prettig aanvoelde, of kijk je samen goed wat je huid precies nodig heeft? Misschien overweeg je een bezoek, maar weet je niet wat er kan, wellicht vind je het aan de dure kant.
Lees verder

Zomer, de fijnste tijd van het jaar! Of tijd van ongemakken?

Het is zomer, heerlijk en onbezorgd genieten van zon en natuur. Maar soms wil onze huid daar een beetje geïrriteerd op reageren. We hebben het vaker gehad over bescherming tegen verbranding door UV stralen. Maar denk ook eens aan overmatige transpiratie, warmte-uitslag, zonneallergie of insectenbeten. Wat is het, en wat doe je aan die ongemakken van de zomer?
Lees verder

Wat is jouw huidtype?

De een hoeft de zon maar te zien en wordt al rood, de ander kan gerust uren in de zon zitten en wordt toch mooi bruin. Hoe worden we eigenlijk bruin, en wat voor soort huid heb ík eigenlijk?
Lees verder

Breng je huid in zomerconditie!

Onze huid heeft het in de zomer flink te verduren. We zijn vaker buiten, en genieten met volle teugen van de zon. Als de zomer eenmaal is aangebroken moeten we onze huid beschermen. Maar wist u dat u ook al vooraf uw huid in goede conditie kunt brengen, zodat ze beter bestand is tegen de zomerzon, en een stootje kan hebben?
Lees verder

Zonnestralen, vriend of vijand?

Kijk uit met de zon, bescherm je goed, voorkom huidkanker! We zouden door alle negatieve berichten bijna vergeten dat de zon ook goed voor ons is. Voor ons humeur èn voor onze gezondheid. Hoe kan je genieten van de zon en toch de risico’s zo klein mogelijk houden?
Lees verder