NIEUWS & ACTIES

COVID-19 RICHTLIJNEN

We werken volgens het COVID-19 protocol voor Schoonheidsspecialisten. Dat is een goedgekeurd protocol waarin de schoonheidsbranche de RIVM richtlijnen heeft uitgewerkt. We vatten even de belangrijkste punten samen:

1. We werken alleen op afspraak. Kom als het enigszins mogelijk is alleen naar de afspraak. We vragen u om precies op tijd te komen om onnodig contact tussen klanten te vermijden en om tussen afspraken te kunnen ontsmetten.
 
2. We zijn verplicht om vooraf te informeren naar uw gezondheid. Als u last heeft van verkoudheid (niezen, hoesten) of van benauwdheid, verhoging of koorts dient u thuis te blijven.

3. Wij vermijden onnodig lichamelijk contact en schudden dus geen handen. U dient bij binnenkomst en na de behandeling uw handen te wassen en desinfecterende gel te gebruiken.

4. U hoeft geen mondkapje (mondneusmasker) te gebruiken, maar het is mogelijk als u dat nadrukkelijk wenst.

5. Wij vragen u om contactloos te betalen via PIN

LASER / IPL behandelingen

We zijn weer van start met de laser/IPL behandelingen met de Harmony XL Laser.  Onze huid staat bloot aan allerlei invloeden, van buiten (bijvoorbeeld UV straling) en van binnen (door hormonale veranderingen, roken, stress en voeding). De huid wordt langzamerhand een beetje ruwer, grover, dunner, valer en minder elastisch. Met de CLEARLIFT laserbehandeling bestrijdt u niet alleen de symptomen maar werkt u vooral aan de vitaliteit van de huid. We spreken van huidvernieuwing, de huid wordt steviger en strakker, en levert een jonge en frisse uitstraling.

De behandeling is zeer geschikt voor de 40+ huid, licht of donker, en kan het hele jaar door worden uitgevoerd, ook in de zomer. Doordat uw huid intact blijft bent u direct na de behandeling toonbaar. De eerstvolgende behandeldag is 1 juli.

Neem contact op voor een afspraak of meer informatie.

DERMA-ZONE GESLOTEN

Het zal u niet ontgaan zijn, we verkeren weer in een lockdown. Gevolg is een verbod voor alle niet-(para)medische contactberoepen, dus ook voor uw Derma-Zone, van 15 december 2020 tot 19 januari 2021.

Geen behandeling, wel zorg!
U kunt gedurende deze periode geen behandelingen ondergaan bij Derma-Zone Huidinstituut. Maar uw huid heeft ondertussen wel zorg en aandacht nodig. Om u daar zo goed mogelijk bij te ondersteunen hebben we extra maatregelen genomen.

Thuiszorg producten
Zolang behandelingen niet doorgaan kunt u uw huid extra verzorgen en in conditie houden met onze thuiszorgproducten. U kunt deze producten per e-mail bestellen. Denk bijvoorbeeld aan:

- Reinigingsproducten
- Peelings
- 24 uurs-crèmes
- Serums

Bestel per e-mail: info@derma-zone.nl

Afhalen of bezorgen
Wij zijn op gezette tijden in de praktijk aanwezig om producten op te halen. Gaat u liever niet de deur uit dan zorgen wij voor gratis bezorging.

Gratis telefonisch advies
Wij zijn op gezette tijden in de praktijk aanwezig om u gratis telefonisch advies te geven over de verzorging van uw huid en producten die u daarvoor het best kunt gebruiken.

Bereikbaarheid
Wij zijn in de salon aanwezig voor het afhalen van producten en voor telefonisch advies (behalve op 1e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag):

Op woensdag van 11:00 tot 14:00 uur
Op vrijdag van 11:00 tot 14:00 uur

Voor dringende vragen kunt u mij ook op andere tijden bereiken (mobiel via 06-23058586)

AGENDA

Laser/IPL behandeling 
woensdag 10 februari
woensdag 17 maart
woensdag 14 april

Permanente Make-up 
Frida Werensteyn
maandag 8 maart
maandag 12 april

Cosmetisch arts
Peter Driessen
woensdag 3 maart
woensdag 21 april

FITNESS VOOR DE HUID: ENDERMOLOGIE

Sinds januari 2020 kunt u bij Derma-Zone terecht voor Endermologie. Endermologie is een natuurlijke bindweefselmassage waarbij professionele apparatuur wordt gebruikt om de huid op te tillen en op- en af te rollen.

Endermologie stimuleert de doorbloeding van de huid, bevordert de afvoer van lymfevocht en verzacht weefsel dat verhard is. De huid wordt strakker en gladder, de vetverbranding wordt plaatselijk verhoogd en cellulitis wordt verminderd.

ARRANGEMENT
Activ'age behandeling

Speciaal ontwikkeld als een zeer werkzame oplossing om de tekenen des tijds aan te pakken en de schoonheid van de rijpe huid te activeren.

AANBIEDING
Voor een kuur van 2 behandelingen inclusief een crème betaalt u nu geen €340,- maar slechts €280,-.
• Masque de Nuit (MG380)
• Crème Insta-Glow Lumin‘Éclat 361

ONZE PUBLICATIES

Beauty in crisistijd

Vlak voor het schrijven van deze blog heb ik de persconferentie van Mark Rutte bekeken. Vanaf 11 mei mogen de contactberoepen hun werk hervatten en mag ik als schoonheidsspecialist mijn beroep weer uitoefenen. Onze gezondheid heeft de hoogste prioriteit, het verbod was nodig om het virus in bedwang te krijgen, maar nu zeg ik: hè […]
Lees verder

WINNAAR BEAUTY AWARD

Op 14 april was het eindelijk zover, de uitverkiezing van de Beauty Award 2019 voor de schoonheidsspecialiste van het jaar. Een mooie droom is uitgekomen. Jeanne van Rooij is verkozen tot de beste schoonheidsspecialist van Nederland (regio Zuid)! Een kroon op het 25-jarig jubileum. Het was een intense reis, het heeft bloed, zweet en tranen […]
Lees verder

6 tips voor de zomer

De zon is goed voor onze gezondheid en ons humeur, maar heeft ook risico’s. Dus: geniet van de zon maar bescherm je goed. Daarom enkele wetenswaardigheden en tips. 6 tips voor de zomer!
Lees verder

Herfst en huid

De herfst is een tijd van schitterende herfsttinten. U vindt dat terug in ons make-up assortiment. Bij Dermazonne kunt u kennis maken met de nieuwe herfstkleuren van Maria Galland.
Lees verder

Wat kan de laser doen voor uw huid?

In deze rubriek heb ik eerder aandacht besteed aan laserbehandeling van de huid. Deze keer ga ik verder in op enkele mogelijkheden van deze moderne techniek: ontharing, huidverjonging en huidverstrakking, en de behandeling van acné littekens.
Lees verder

Laser, moderne techniek voor een gezonde huid

Wie wil dat niet, een mooie gave huid? Nog niet zo lang geleden namen we vooral onze toevlucht tot een potje om de huid te verzorgen en er beter uit te laten zien. Tegenwoordig richt de professionele huidverzorging zich steeds meer op een GEZONDE huid
Lees verder

Wat heeft uw huid nu eigenlijk nodig?

Kom je wel eens bij de schoonheidsspecialist (of zoals dat nu heet: de huidspecialist)? Kies je dan voor de behandeling die vorige keer zo prettig aanvoelde, of kijk je samen goed wat je huid precies nodig heeft? Misschien overweeg je een bezoek, maar weet je niet wat er kan, wellicht vind je het aan de dure kant.
Lees verder

Zomer, de fijnste tijd van het jaar! Of tijd van ongemakken?

Het is zomer, heerlijk en onbezorgd genieten van zon en natuur. Maar soms wil onze huid daar een beetje geïrriteerd op reageren. We hebben het vaker gehad over bescherming tegen verbranding door UV stralen. Maar denk ook eens aan overmatige transpiratie, warmte-uitslag, zonneallergie of insectenbeten. Wat is het, en wat doe je aan die ongemakken van de zomer?
Lees verder

Wat is jouw huidtype?

De een hoeft de zon maar te zien en wordt al rood, de ander kan gerust uren in de zon zitten en wordt toch mooi bruin. Hoe worden we eigenlijk bruin, en wat voor soort huid heb ík eigenlijk?
Lees verder

Breng je huid in zomerconditie!

Onze huid heeft het in de zomer flink te verduren. We zijn vaker buiten, en genieten met volle teugen van de zon. Als de zomer eenmaal is aangebroken moeten we onze huid beschermen. Maar wist u dat u ook al vooraf uw huid in goede conditie kunt brengen, zodat ze beter bestand is tegen de zomerzon, en een stootje kan hebben?
Lees verder
Load More
Fail to load posts. Try to refresh page.