NIEUWS & ACTIES

EINDEJAAR & WINTERSPECIALS

RITUEL SUBLIME JEUNESSE MET MILLE
De complete oplossing voor een jeugdige huid.

Dit is meer dan een behandeling, het is een zintuiglijke ervaring die ontspannende bewegingen combineert met state-of-the-art anti-aging technieken en werkzame stoffen, en zorgt voor momenten van tijdloze ontspanning.

Uitgangspunt is 1000 MILLE Le Masque Sublime Jeunesse, een masker met een innovatieve hydrogeltextuur waardoor de actieve stoffen in het TOP-CMG-complex zich diep in de huid te verspreiden en samen de tekenen van veroudering tegengaan door hydratatie en regeneratie.

De behandeling zorgt voor een gladde huid, stevigheid, elasticiteit en vermindering van rimpels, gecombineerd met een ongelooflijk gevoel van frisheid en welzijn.

Reserveer uw MILLE beleving
Wilt u het ultieme resultaat voor uw huid behalen? Combineer dan de behandeling met MILLE producten voor thuisgebruik. In combinatie met de MILLE behandeling krijgt u een korting van €20,00 op de volgende producten:

1000 MILLE, La crème € 200,00
1000 MILLE, Le sérum € 220,00

Neem contact met ons op om de MILLE beleving te reserveren. 

COVID-19 RICHTLIJNEN

We werken volgens het COVID-19 protocol voor Schoonheidsspecialisten. Dat is een goedgekeurd protocol waarin de schoonheidsbranche de RIVM richtlijnen heeft uitgewerkt. We vatten even de belangrijkste punten samen:

1. We werken alleen op afspraak. Kom als het enigszins mogelijk is alleen naar de afspraak. We vragen u om precies op tijd te komen om onnodig contact tussen klanten te vermijden en om tussen afspraken te kunnen ontsmetten.
 
2. We zijn verplicht om vooraf te informeren naar uw gezondheid. Als u last heeft van verkoudheid (niezen, hoesten) of van benauwdheid, verhoging of koorts dient u thuis te blijven.

3. Wij vermijden onnodig lichamelijk contact en schudden dus geen handen. U dient bij binnenkomst en na de behandeling uw handen te wassen en desinfecterende gel te gebruiken.

4. We houden 1,5 meter afstand. 

5. Desinfecteer uw handen bij binnenkomst en na de behandeling.

6. Gebruik van een mondkapje (mondneusmasker) behalve tijdens de behandeling.

7. Wij vragen u om contactloos te betalen via PIN.

EINDEJAAR & WINTERSPECIALS

ACTIV’AGE
De anti-ageing behandeling Activ’age is een passend antwoord op de wensen en behoeften van de rijpere huid en de daarbij optredende veranderingen.

De behandeling is een effectieve aanpak om de tekenen des tijds aan te pakken en de schoonheid van de rijpere huid te activeren.

Op het keerpunt in de leeftijd van de ouder wordende huid willen vrouwen graag professionele adviezen en effectieve verzorging om de schoonheid van de vrouw langer in stand te houden. Dit geldt in het bijzonder wanneer de veranderende hormoonspiegel een rol speelt.

Reserveer uw ACTIV’AGE behandeling Combineer deze behandeling met ACTIV’AGE producten voor thuisgebruik. In combinatie met de ACTIV’AGE behandeling krijgt u een korting van € 20,00 op de volgende producten;

Activ’age, 760 Crème fine € 136,50
Activ’age, 740 serum € 142,50

Neem contact met ons op om de ACTIV’AGE behandeling te reserveren. 

ENDERMOLOGIE VOOR HET GELAAT

We bieden al weer enige tijd LPG Endermologie voor het lichaam, een natuurlijke bindweefselmassage met professionele apparatuur waarmee u uw huid in topconditie brengt. Het stimuleert de doorbloeding van de huid, bevordert de afvoer van lymfevocht en verzacht weefsel dat verhard is. De huid wordt strakker en gladder, en de vetverbranding wordt plaatselijk verhoogd.

Nadat we eerder overstapten op de nieuwste generatie apparatuur (de LPG Cellu M6 Alliance Premium) breiden we de behandelingen nu ook uit naar het gelaat. De behandeling:
  • Vermindert rimpels in gelaat, hals, decolleté en handen.
  • Vermindert de verslapping van onderkin en hals
  • Geeft een helderder teint en een steviger huid

CADEAU TIPS

ADVENT KALENDER MARIA GALLAND
De perfecte manier om kennis te maken met assortiment van Maria Galland. Elke dag een cadeautje voor u zelf. Prijs: € 99,00 .

CRÈME 5B MARIA GALLAND
Crème 5B, Crème super régénératrice, de SOS crème uit de Maria Galland lijn! Voor € 94,00 in plaats van € 109,00

Andere cadeautips zijn:
  • Combi Mille 1: 24-uurs crème en reinigingsproduct voor €225,00
  • Combi Mille 2: serum en reinigingsproduct voor €255,00
  • LPG Endermologie body producten in een cadeauverpakking, vanaf €125,00
  • Coffret Activ’age, met een 24-uurs crème en serum, en een sample van Cell’Defence, €99,50
Vind u het moeilijk om te kiezen? Ga dan voor de cadeaubon van Derma-Zone Huidinstituut.

NIEUWS UPDATE 

Regelmatig houden we je opde hoogte van het laatste nieuws via onze Update. Bekijk hier onze laatste versie: 

AGENDA

Laser/IPL behandeling 
• woensdag 12 januari 2022
• woensdag 16 februari 2022
• woensdag 23 maart 2022

Permanente Make-up 
Frida Werensteyn
• woensdag 9 februari 2022

DEEL JOUW ERVARING

Hoe heb jij onze behandeling ervaren? We vinden het leuk als jij een reactie achterlaat zodat ook geïnteresseerde weten wat we te bieden hebben. 

ONZE PUBLICATIES

De huid op haar zuiverst

Je kan kiezen voor een gel of voor een reinigingsmelk. Beiden zijn mild en verwijderen vuil en overtollig talg zonder de huid uit te drogen. We beschrijven hieronder welke producten passen bij jouw huid.   Voor de normale tot droge huid Lait Demacquillant Douceur MG61 Voor elke huid, in het bijzonder de droge en gevoelige […]
Lees verder

Beauty in crisistijd

Vlak voor het schrijven van deze blog heb ik de persconferentie van Mark Rutte bekeken. Vanaf 11 mei mogen de contactberoepen hun werk hervatten en mag ik als schoonheidsspecialist mijn beroep weer uitoefenen. Onze gezondheid heeft de hoogste prioriteit, het verbod was nodig om het virus in bedwang te krijgen, maar nu zeg ik: hè […]
Lees verder

WINNAAR BEAUTY AWARD

Op 14 april was het eindelijk zover, de uitverkiezing van de Beauty Award 2019 voor de schoonheidsspecialiste van het jaar. Een mooie droom is uitgekomen. Jeanne van Rooij is verkozen tot de beste schoonheidsspecialist van Nederland (regio Zuid)! Een kroon op het 25-jarig jubileum. Het was een intense reis, het heeft bloed, zweet en tranen […]
Lees verder

6 tips voor de zomer

De zon is goed voor onze gezondheid en ons humeur, maar heeft ook risico’s. Dus: geniet van de zon maar bescherm je goed. Daarom enkele wetenswaardigheden en tips. 6 tips voor de zomer!
Lees verder

Herfst en huid

De herfst is een tijd van schitterende herfsttinten. U vindt dat terug in ons make-up assortiment. Bij Dermazonne kunt u kennis maken met de nieuwe herfstkleuren van Maria Galland.
Lees verder

Wat kan de laser doen voor uw huid?

In deze rubriek heb ik eerder aandacht besteed aan laserbehandeling van de huid. Deze keer ga ik verder in op enkele mogelijkheden van deze moderne techniek: ontharing, huidverjonging en huidverstrakking, en de behandeling van acné littekens.
Lees verder

Laser, moderne techniek voor een gezonde huid

Wie wil dat niet, een mooie gave huid? Nog niet zo lang geleden namen we vooral onze toevlucht tot een potje om de huid te verzorgen en er beter uit te laten zien. Tegenwoordig richt de professionele huidverzorging zich steeds meer op een GEZONDE huid
Lees verder

Wat heeft uw huid nu eigenlijk nodig?

Kom je wel eens bij de schoonheidsspecialist (of zoals dat nu heet: de huidspecialist)? Kies je dan voor de behandeling die vorige keer zo prettig aanvoelde, of kijk je samen goed wat je huid precies nodig heeft? Misschien overweeg je een bezoek, maar weet je niet wat er kan, wellicht vind je het aan de dure kant.
Lees verder

Zomer, de fijnste tijd van het jaar! Of tijd van ongemakken?

Het is zomer, heerlijk en onbezorgd genieten van zon en natuur. Maar soms wil onze huid daar een beetje geïrriteerd op reageren. We hebben het vaker gehad over bescherming tegen verbranding door UV stralen. Maar denk ook eens aan overmatige transpiratie, warmte-uitslag, zonneallergie of insectenbeten. Wat is het, en wat doe je aan die ongemakken van de zomer?
Lees verder

Wat is jouw huidtype?

De een hoeft de zon maar te zien en wordt al rood, de ander kan gerust uren in de zon zitten en wordt toch mooi bruin. Hoe worden we eigenlijk bruin, en wat voor soort huid heb ík eigenlijk?
Lees verder
Load More
Fail to load posts. Try to refresh page.