NIEUWS & ACTIES

COVID-19 RICHTLIJNEN

We werken volgens het COVID-19 protocol voor Schoonheidsspecialisten. Dat is een goedgekeurd protocol waarin de schoonheidsbranche de RIVM richtlijnen heeft uitgewerkt. We vatten even de belangrijkste punten samen:

1. We werken alleen op afspraak. Kom als het enigszins mogelijk is alleen naar de afspraak. We vragen u om precies op tijd te komen om onnodig contact tussen klanten te vermijden en om tussen afspraken te kunnen ontsmetten.
 
2. We zijn verplicht om vooraf te informeren naar uw gezondheid. Als u last heeft van verkoudheid (niezen, hoesten) of van benauwdheid, verhoging of koorts dient u thuis te blijven.

3. Wij vermijden onnodig lichamelijk contact en schudden dus geen handen. U dient bij binnenkomst en na de behandeling uw handen te wassen en desinfecterende gel te gebruiken.

4. U hoeft geen mondkapje (mondneusmasker) te gebruiken, maar het is mogelijk als u dat nadrukkelijk wenst.

5. Wij vragen u om contactloos te betalen via PIN

LASER / IPL behandelingen

We zijn weer van start met de laser/IPL behandelingen met de Harmony XL Laser.  Onze huid staat bloot aan allerlei invloeden, van buiten (bijvoorbeeld UV straling) en van binnen (door hormonale veranderingen, roken, stress en voeding). De huid wordt langzamerhand een beetje ruwer, grover, dunner, valer en minder elastisch. Met de CLEARLIFT laserbehandeling bestrijdt u niet alleen de symptomen maar werkt u vooral aan de vitaliteit van de huid. We spreken van huidvernieuwing, de huid wordt steviger en strakker, en levert een jonge en frisse uitstraling.

De behandeling is zeer geschikt voor de 40+ huid, licht of donker, en kan het hele jaar door worden uitgevoerd, ook in de zomer. Doordat uw huid intact blijft bent u direct na de behandeling toonbaar. De eerstvolgende behandeldag is 1 juli.

Neem contact op voor een afspraak of meer informatie.

NIEUWE OOGBEHANDELING

Derma-Zone biedt twee nieuwe oogbehandelingen van Maria Galland:

Lumin’Eclat Oogcontour. Vermindert de eerste tekenen van veroudering en laat je schoonheid stralen.

Hydra’Global Oogverzorging. Hydrateert het oogcontour en geeft je huid nieuwe energie. Deze behandeling laat zich uitstekend combineren met een gelaatsbehandeling.

Kennismakingsaanbieding
Voor de combinatie van één van beide behandelingen (normale prijs €29,50) en een bijpassende mascara (normale prijs €32,00) betaalt u slechts €50,00.

Aanbieding loopt tot 1 augustus 2021.

AANBIEDING
2 ZONPRODUCTEN + HYDRATEREND MASKER

Je zou soms denken dat de zomer al begonnen is, maar hoe dan ook, lente of zomer, bereid je voor op de zon met deze speciale aanbieding:

U betaalt voor 2 Maria Galland zonproducten plus een hydraterend/vocht masker uit onze Hydra’Global serie tot 1 juni samen geen €118,00 maar slechts €103,50

Actie verlengd tot 1 augustus.

AGENDA

Laser/IPL behandeling 
Woensdag 15 september 2021 Woensdag 13 oktober 2021 Woensdag 24 november 2021

Permanente Make-up 
Frida Werensteyn
Dinsdag 27 juli 2021

Cosmetisch arts
Peter Driessen
Vrijdag 18 juni 2021 vanaf 15:00
Vrijdag 29 juli 2021 vanaf 15:00

Vakantiesluiting
21 t/m 28 juni 2021
12 t/m 25 augustus 2021 

NIEUWS UPDATE 

Regelmatig houden we je opde hoogte van het laatste nieuws via onze Update. Bekijk hier onze laatste versie: 

FITNESS VOOR DE HUID: ENDERMOLOGIE

Vanaf augustus staat in ons huidinstituut de nieuwste generatie LPG apparatuur! De LPG Cellu M6 Alliance Premium. De belangstelling voor bindweefselmassage is groot en doormiddel van nog betere sensoren wordt de behandeling nauwkeurig aangepast aan de huid.

Natuurlijke bindweefselmassage
LPG Endermologie is een natuurlijke bindweefselmassage met professionele apparatuur. Het stimuleert de doorbloeding van de huid, bevordert de afvoer van lymfevocht en verzacht weefsel dat verhard is. De huid wordt strakker en gladder, de vetverbranding wordt plaatselijk verhoogd en cellulitis wordt verminderd.

Persoonlijk behandelplan Endermologie wordt aangeboden als kuur op basis van een persoonlijk behandelplan. Een effectieve kuur bestaat uit 15 behandelingen met een frequentie van 2 maal per week. Onze klanten hebben deze behandeling met groot enthousiasme ontvangen en ervaren al na enkele behandelingen een duidelijk zichtbaar resultaat. Voor wie nog geen kennis heeft gemaakt met LPG Endermologie hebben we onze kennismakingsactie verlengd tot 1 september:

Kennismakingsaanbieding
Bij een kuur (15 behandelingen, van elk 45 minuten), krijgt u 2 nazorgbehandelingen gratis (geldig bij inschrijving vóór 1 juni 2021). Voor meer informatie of een afspraak neemt u contact op via e-mail of telefoon.

Aanbieding geldig bij aanvang vóór 1 september 2021.

ONZE PUBLICATIES

De huid op haar zuiverst

Je kan kiezen voor een gel of voor een reinigingsmelk. Beiden zijn mild en verwijderen vuil en overtollig talg zonder de huid uit te drogen. We beschrijven hieronder welke producten passen bij jouw huid.   Voor de normale tot droge huid Lait Demacquillant Douceur MG61 Voor elke huid, in het bijzonder de droge en gevoelige […]
Lees verder

Beauty in crisistijd

Vlak voor het schrijven van deze blog heb ik de persconferentie van Mark Rutte bekeken. Vanaf 11 mei mogen de contactberoepen hun werk hervatten en mag ik als schoonheidsspecialist mijn beroep weer uitoefenen. Onze gezondheid heeft de hoogste prioriteit, het verbod was nodig om het virus in bedwang te krijgen, maar nu zeg ik: hè […]
Lees verder

WINNAAR BEAUTY AWARD

Op 14 april was het eindelijk zover, de uitverkiezing van de Beauty Award 2019 voor de schoonheidsspecialiste van het jaar. Een mooie droom is uitgekomen. Jeanne van Rooij is verkozen tot de beste schoonheidsspecialist van Nederland (regio Zuid)! Een kroon op het 25-jarig jubileum. Het was een intense reis, het heeft bloed, zweet en tranen […]
Lees verder

6 tips voor de zomer

De zon is goed voor onze gezondheid en ons humeur, maar heeft ook risico’s. Dus: geniet van de zon maar bescherm je goed. Daarom enkele wetenswaardigheden en tips. 6 tips voor de zomer!
Lees verder

Herfst en huid

De herfst is een tijd van schitterende herfsttinten. U vindt dat terug in ons make-up assortiment. Bij Dermazonne kunt u kennis maken met de nieuwe herfstkleuren van Maria Galland.
Lees verder

Wat kan de laser doen voor uw huid?

In deze rubriek heb ik eerder aandacht besteed aan laserbehandeling van de huid. Deze keer ga ik verder in op enkele mogelijkheden van deze moderne techniek: ontharing, huidverjonging en huidverstrakking, en de behandeling van acné littekens.
Lees verder

Laser, moderne techniek voor een gezonde huid

Wie wil dat niet, een mooie gave huid? Nog niet zo lang geleden namen we vooral onze toevlucht tot een potje om de huid te verzorgen en er beter uit te laten zien. Tegenwoordig richt de professionele huidverzorging zich steeds meer op een GEZONDE huid
Lees verder

Wat heeft uw huid nu eigenlijk nodig?

Kom je wel eens bij de schoonheidsspecialist (of zoals dat nu heet: de huidspecialist)? Kies je dan voor de behandeling die vorige keer zo prettig aanvoelde, of kijk je samen goed wat je huid precies nodig heeft? Misschien overweeg je een bezoek, maar weet je niet wat er kan, wellicht vind je het aan de dure kant.
Lees verder

Zomer, de fijnste tijd van het jaar! Of tijd van ongemakken?

Het is zomer, heerlijk en onbezorgd genieten van zon en natuur. Maar soms wil onze huid daar een beetje geïrriteerd op reageren. We hebben het vaker gehad over bescherming tegen verbranding door UV stralen. Maar denk ook eens aan overmatige transpiratie, warmte-uitslag, zonneallergie of insectenbeten. Wat is het, en wat doe je aan die ongemakken van de zomer?
Lees verder

Wat is jouw huidtype?

De een hoeft de zon maar te zien en wordt al rood, de ander kan gerust uren in de zon zitten en wordt toch mooi bruin. Hoe worden we eigenlijk bruin, en wat voor soort huid heb ík eigenlijk?
Lees verder
Load More
Fail to load posts. Try to refresh page.