NIEUWS & ACTIES

COVID-19 RICHTLIJNEN

We werken volgens het COVID-19 protocol voor Schoonheidsspecialisten. Dat is een goedgekeurd protocol waarin de schoonheidsbranche de RIVM richtlijnen heeft uitgewerkt. We vatten even de belangrijkste punten samen:

1. We werken alleen op afspraak. Kom als het enigszins mogelijk is alleen naar de afspraak. We vragen u om precies op tijd te komen om onnodig contact tussen klanten te vermijden en om tussen afspraken te kunnen ontsmetten.
 
2. We zijn verplicht om vooraf te informeren naar uw gezondheid. Als u last heeft van verkoudheid (niezen, hoesten) of van benauwdheid, verhoging of koorts dient u thuis te blijven.

3. Wij vermijden onnodig lichamelijk contact en schudden dus geen handen. U dient bij binnenkomst en na de behandeling uw handen te wassen en desinfecterende gel te gebruiken.

4. U hoeft geen mondkapje (mondneusmasker) te gebruiken, maar het is mogelijk als u dat nadrukkelijk wenst.

5. Wij vragen u om contactloos te betalen via PIN

OOGPAKKING CADEAU

Om u kennis te laten maken met de nieuwe Maria Galland oogpakking, krijgt u in de maand oktober: bij elke Maria Galland Paris gelaatsbehandeling een gratis oogpakking,

'ONE to ONE' Event MILLE

Wilt u niet alleen uw schoonheid vergroten maar ook de tekenen des tijds trotseren, maak dan kennis met de nieuwe lijn MILLE met de “Energie de la Beauté” formule van Maria Galland Paris.

'ONE to ONE' Event MILLE Woensdag 10 November 2021

Laat u meenemen door een Huidexpert van Maria Galland Paris voor een persoonlijk- gesprek en beleving. Ervaar de meest complete en ultieme anti-aging behandeling.

Aanmelden
Aanmelden kan via e-mail of telefoon. Meld je snel aan want het aantal plaatsen is beperkt!

MARIA GALLAND PARIS'S BOOSTERS

Breng uw huid weer in goede conditie met de Boosters van Maria Galland.

Met een kuur van 30 dagen krijgt uw huid een stevige opkikker. De boosters stimuleren de huidactiviteit en bestrijden de tekenen van stress en vermoeidheid. Kies de booster die precies is afgestemd op de behoefte van uw huid.

Aanbieding
In de hele maand oktober ontvangt u 50% korting en betaalt u slechts € 39,50.

AGENDA

Laser/IPL behandeling 
Woensdag 13 oktober 2021
Woensdag 24 november 2021

Permanente Make-up 
Frida Werensteyn
Maandag 11 oktober 2021
Maandag 29 november 2021

NIEUWS UPDATE 

Regelmatig houden we je opde hoogte van het laatste nieuws via onze Update. Bekijk hier onze laatste versie: 

ENDERMOLOGIE VOOR HET GELAAT

We bieden al weer enige tijd LPG Endermologie voor het lichaam, een natuurlijke bindweefselmassage met professionele apparatuur waarmee u uw huid in topconditie brengt. Het stimuleert de doorbloeding van de huid, bevordert de afvoer van lymfevocht en verzacht weefsel dat verhard is. De huid wordt strakker en gladder, en de vetverbranding wordt plaatselijk verhoogd.

Nadat we eerder overstapten op de nieuwste generatie apparatuur (de LPG Cellu M6 Alliance Premium) breiden we de behandelingen nu ook uit naar het gelaat. De behandeling:
  • Vermindert rimpels in gelaat, hals, decolleté en handen.
  • Vermindert de verslapping van onderkin en hals
  • Geeft een helderder teint en een steviger huid
Kennismakingsaanbieding Wanneer u vóór 1 december 2021 kiest voor een LPG anti-aging kuur voor het gelaat (10 behandelingen), ontvangt u 2 extra behandelingen gratis. Voor meer informatie of een afspraak neemt u contact op via e-mail of telefoon.

Aanbieding geldig bij aanvang vóór 1 december 2021.

ONZE PUBLICATIES

De huid op haar zuiverst

Je kan kiezen voor een gel of voor een reinigingsmelk. Beiden zijn mild en verwijderen vuil en overtollig talg zonder de huid uit te drogen. We beschrijven hieronder welke producten passen bij jouw huid.   Voor de normale tot droge huid Lait Demacquillant Douceur MG61 Voor elke huid, in het bijzonder de droge en gevoelige […]
Lees verder

Beauty in crisistijd

Vlak voor het schrijven van deze blog heb ik de persconferentie van Mark Rutte bekeken. Vanaf 11 mei mogen de contactberoepen hun werk hervatten en mag ik als schoonheidsspecialist mijn beroep weer uitoefenen. Onze gezondheid heeft de hoogste prioriteit, het verbod was nodig om het virus in bedwang te krijgen, maar nu zeg ik: hè […]
Lees verder

WINNAAR BEAUTY AWARD

Op 14 april was het eindelijk zover, de uitverkiezing van de Beauty Award 2019 voor de schoonheidsspecialiste van het jaar. Een mooie droom is uitgekomen. Jeanne van Rooij is verkozen tot de beste schoonheidsspecialist van Nederland (regio Zuid)! Een kroon op het 25-jarig jubileum. Het was een intense reis, het heeft bloed, zweet en tranen […]
Lees verder

6 tips voor de zomer

De zon is goed voor onze gezondheid en ons humeur, maar heeft ook risico’s. Dus: geniet van de zon maar bescherm je goed. Daarom enkele wetenswaardigheden en tips. 6 tips voor de zomer!
Lees verder

Herfst en huid

De herfst is een tijd van schitterende herfsttinten. U vindt dat terug in ons make-up assortiment. Bij Dermazonne kunt u kennis maken met de nieuwe herfstkleuren van Maria Galland.
Lees verder

Wat kan de laser doen voor uw huid?

In deze rubriek heb ik eerder aandacht besteed aan laserbehandeling van de huid. Deze keer ga ik verder in op enkele mogelijkheden van deze moderne techniek: ontharing, huidverjonging en huidverstrakking, en de behandeling van acné littekens.
Lees verder

Laser, moderne techniek voor een gezonde huid

Wie wil dat niet, een mooie gave huid? Nog niet zo lang geleden namen we vooral onze toevlucht tot een potje om de huid te verzorgen en er beter uit te laten zien. Tegenwoordig richt de professionele huidverzorging zich steeds meer op een GEZONDE huid
Lees verder

Wat heeft uw huid nu eigenlijk nodig?

Kom je wel eens bij de schoonheidsspecialist (of zoals dat nu heet: de huidspecialist)? Kies je dan voor de behandeling die vorige keer zo prettig aanvoelde, of kijk je samen goed wat je huid precies nodig heeft? Misschien overweeg je een bezoek, maar weet je niet wat er kan, wellicht vind je het aan de dure kant.
Lees verder

Zomer, de fijnste tijd van het jaar! Of tijd van ongemakken?

Het is zomer, heerlijk en onbezorgd genieten van zon en natuur. Maar soms wil onze huid daar een beetje geïrriteerd op reageren. We hebben het vaker gehad over bescherming tegen verbranding door UV stralen. Maar denk ook eens aan overmatige transpiratie, warmte-uitslag, zonneallergie of insectenbeten. Wat is het, en wat doe je aan die ongemakken van de zomer?
Lees verder

Wat is jouw huidtype?

De een hoeft de zon maar te zien en wordt al rood, de ander kan gerust uren in de zon zitten en wordt toch mooi bruin. Hoe worden we eigenlijk bruin, en wat voor soort huid heb ík eigenlijk?
Lees verder
Load More
Fail to load posts. Try to refresh page.