ACTUEEL

NIEUWS & ACTIES

STAY@HOME Pakketen

Omdat u nu langer geen behandelingen kunt ondergaan, maar uw huid wel verzorging nodig heeft, hebben wij voor u speciale STAY@HOME pakketten samengesteld.

STAY@HOME PAKKET 1

Je huid goed beschermen
 • Zonnecrème (Soin Protecteur MG 196) met SPF 25
 • Hydraterende crème (Crème Hydratante, MG 96)
 • Peeling (MG 41) met gratis detox masker 20ml (MG 68)
 • U betaalt nu €125,- (i.p.v. €135,-)

STAY@HOME 2

Je huid goed gehydrateerd
 • Crème Hydratante-Nutritive 24u (MG 96B)
 • Ultim’Boost Hydratation kuur 28 dgn (MG 001)
 • Peeling (MG 41) met gratis detox masker 20ml (MG 68)
 • U betaalt nu €170,- (i.p.v. €185,-)

STAY@HOME 3

Moederdagtip... 
 • Coffret limited edities
 • Crème Activ’Age 24u MG 760
 • Oogcrème Nutri-Contour
 • Nu voor maar €150,- (i.p.v. €200,-)

NIEUW: DETOX YOUR SKIN

Nieuw van Maria Galland, een Detox behandeling, aangevuld met een productlijn voor thuis. 

De diepe reinigingsbehandeling is aangepast aan elke huid, met respect voor het ecosysteem van de huid en bewezen resultaten in slechts 30 minuten.

Het 100% manuele, huidvriendelijke ultra-reinigingsritueel is een combinatie van krachtige, innovatieve producten die dode huidcellen verwijderen, onzuiverheden absorberen, de poriën weer openen en de celvernieuwing stimuleren met respect voor het eigen ecosysteem van de huid. Een unieke beautymethode die de huid weer laat ademen.

Informeer ernaar in ons instituut.

GEEN BEHANDELINGEN,
WEL ZORG!

U kunt de komende periode, en misschien wel langer, geen behandelingen ondergaan bij Derma-Zone Huidinstituut. Maar uw huid heeft ondertussen wel zorg en aandacht nodig. Om u daar zo goed mogelijk bij te ondersteunen hebben we extra maatregelen genomen.

🧡Thuiszorgproducten
Zolang behandelingen niet doorgaan kunt u uw huid extra verzorgen en in conditie houden met onze thuiszorgproducten. U kunt deze producten per e-mail bestellen. Denk bijvoorbeeld aan:
- Reinigingsproducten
- Peelings
- Dag- en nachtcrèmes
- Serums

🧡Gratis telefonisch advies
Wij zijn op gezette tijden in de praktijk aanwezig om u gratis telefonisch advies te geven over de verzorging van uw huid en producten die u daarvoor het best kunt gebruiken.

🧡Bereikbaarheid
Wij zijn in de salon aanwezig voor het afhalen van producten en voor telefonisch advies:
- Op woensdag van 11:00 tot 14:00 uur
- Op vrijdag van 11:00 tot 14:00 uur

Voor dringende vragen kunt u mij ook op andere tijden bereiken (mobiel via 06-23058586).

Wij staan voor u klaar. Laten we goed zorgen voor elkaar en voor onszelf zodat we deze periode zo goed en gezond mogelijk doorkomen. Daarna zijn we u uiteraard graag weer volledig van dienst.

Jeanne van Rooij, Derma-Zone Huidinstituut

NIEUW: ULTIM’BOOST

De ultieme Bescherming voor uw huid Met Ultim’Boost zet Maria Galland een nieuwe (wetenschappelijk onderbouwde) standaard voor de bescherming van je huid. De productlijn omvat 6 verschillende boosters die de negatieve invloeden van onze levensstijl en omgeving op onze huid tegengaan.

GESLOTEN TOT 28 APRIL 2020

U heeft ongetwijfeld vernomen dat de overheid de maatregelen die tot 6 april van kracht waren om de verspreiding van het COVID-19 (corona) virus te beperken heeft verlengd tot 28 april.

Wij vallen als Derma-Zone Huidinstituut onder de categorie 'contactberoepen', en zijn daarom verplicht gesloten tot 28 april.

Wij betreuren dat maar ondersteunen de maatregelen van harte want er gaat niets boven onze gezondheid.

NIEUW: ENDERMOLOGIE, FITNESS VOOR DE HUID

Sinds januari 2020 kunt u bij Derma-Zone terecht voor Endermologie. Endermologie is een natuurlijke bindweefselmassage waarbij professionele apparatuur wordt gebruikt om de huid op te tillen en op- en af te rollen. Endermologie stimuleert de doorbloeding van de huid, bevordert de afvoer van lymfevocht en verzacht weefsel dat verhard is. De huid wordt strakker en gladder, de vetverbranding wordt plaatselijk verhoogd en cellulitis wordt verminderd.

Kennismakingsaanbieding
Voor een kuur van 15 behandelingen, van 45 minuten elk, betaalt u tot 1 april 2020 geen €825,- maar €750,-. Wanneer u de kuur bij aanvang afrekent betaalt u slechts €700,- (de totale korting bedraagt dan dus €125,-).

AGENDA

Laser/IPL behandeling 
• deze behandelingen worden in september hervat.

Permanente Make-up
• ma 11/05/2020 vanaf 10:30 uur 

Cosmetisch arts
• wo 24/06/2020 vanaf 15:00 uur

ONZE PUBLICATIES

WINNAAR BEAUTY AWARD

Op 14 april was het eindelijk zover, de uitverkiezing van de Beauty Award 2019 voor de schoonheidsspecialiste van het jaar. Een mooie droom is uitgekomen. Jeanne van Rooij is verkozen tot de beste schoonheidsspecialist van Nederland (regio Zuid)! Een kroon op het 25-jarig jubileum. Het was een intense reis, het heeft bloed, zweet en tranen […]
Lees verder

6 tips voor de zomer

De zon is goed voor onze gezondheid en ons humeur, maar heeft ook risico’s. Dus: geniet van de zon maar bescherm je goed. Daarom enkele wetenswaardigheden en tips. 6 tips voor de zomer!
Lees verder

Herfst en huid

De herfst is een tijd van schitterende herfsttinten. U vindt dat terug in ons make-up assortiment. Bij Dermazonne kunt u kennis maken met de nieuwe herfstkleuren van Maria Galland.
Lees verder

Wat kan de laser doen voor uw huid?

In deze rubriek heb ik eerder aandacht besteed aan laserbehandeling van de huid. Deze keer ga ik verder in op enkele mogelijkheden van deze moderne techniek: ontharing, huidverjonging en huidverstrakking, en de behandeling van acné littekens.
Lees verder

Laser, moderne techniek voor een gezonde huid

Wie wil dat niet, een mooie gave huid? Nog niet zo lang geleden namen we vooral onze toevlucht tot een potje om de huid te verzorgen en er beter uit te laten zien. Tegenwoordig richt de professionele huidverzorging zich steeds meer op een GEZONDE huid
Lees verder

Wat heeft uw huid nu eigenlijk nodig?

Kom je wel eens bij de schoonheidsspecialist (of zoals dat nu heet: de huidspecialist)? Kies je dan voor de behandeling die vorige keer zo prettig aanvoelde, of kijk je samen goed wat je huid precies nodig heeft? Misschien overweeg je een bezoek, maar weet je niet wat er kan, wellicht vind je het aan de dure kant.
Lees verder

Zomer, de fijnste tijd van het jaar! Of tijd van ongemakken?

Het is zomer, heerlijk en onbezorgd genieten van zon en natuur. Maar soms wil onze huid daar een beetje geïrriteerd op reageren. We hebben het vaker gehad over bescherming tegen verbranding door UV stralen. Maar denk ook eens aan overmatige transpiratie, warmte-uitslag, zonneallergie of insectenbeten. Wat is het, en wat doe je aan die ongemakken van de zomer?
Lees verder

Wat is jouw huidtype?

De een hoeft de zon maar te zien en wordt al rood, de ander kan gerust uren in de zon zitten en wordt toch mooi bruin. Hoe worden we eigenlijk bruin, en wat voor soort huid heb ík eigenlijk?
Lees verder

Breng je huid in zomerconditie!

Onze huid heeft het in de zomer flink te verduren. We zijn vaker buiten, en genieten met volle teugen van de zon. Als de zomer eenmaal is aangebroken moeten we onze huid beschermen. Maar wist u dat u ook al vooraf uw huid in goede conditie kunt brengen, zodat ze beter bestand is tegen de zomerzon, en een stootje kan hebben?
Lees verder

Zonnestralen, vriend of vijand?

Kijk uit met de zon, bescherm je goed, voorkom huidkanker! We zouden door alle negatieve berichten bijna vergeten dat de zon ook goed voor ons is. Voor ons humeur èn voor onze gezondheid. Hoe kan je genieten van de zon en toch de risico’s zo klein mogelijk houden?
Lees verder