ACTUEEL

ONZE PUBLICATIES & ACTIES

WINNAAR BEAUTY AWARD

Op 14 april was het eindelijk zover, de uitverkiezing van de Beauty Award 2019 voor de schoonheidsspecialiste van het jaar. Een mooie droom is uitgekomen.

Jeanne van Rooij is verkozen tot de beste schoonheidsspecialist van Nederland (regio Zuid)! Een kroon op het 25-jarig jubileum. Het was een intense reis, het heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar de beloning en de voldoening is enorm en hartverwarmend.

Ik wil al mijn trouwe klanten bedanken voor het vertrouwen en voor de bemoedigende woorden. Ik wil deze heuglijke verkiezing graag met jullie vieren met feestelijke aanbiedingen. Vraag er naar in het huidinstituut of houd de website in de gaten. 

De prestigieuze vakprijs voor schoonheidsspecialisten is dit jaar voor de 10e keer uitgereikt. Meer weten over de award? Bekijk dan de website: www.beauty-award.nl
Jeanne en Kim Kötter tijdens de Beauty Award uitreiking.

NIEUW 
VERDEDIG UW HUID

Nieuw in het assortiment van Maria Galland: Cell’ Defense. Een onzichtbare crème voor dag verzorging, die uw huid beschermt tegen de invloeden van UV/A en UV/B straling met SPF 30 of met SPF 50+, en tegen luchtvervuiling. Ook wordt de ontwikkeling van ouderdomsvlekken verminderd, en wordt de huid gehydrateerd. Ter kennismaking bieden we deze dagcrème aan voor slechts €43,50 in plaats van €49,00.

HYDRATEER DE HUID

Een beperkt beschikbare facial speciaal voor de zomer; hydrateert de huid en vergroot de weerbaarheid. U krijgt  bovendien een verfrissende oogpakking.

Aanbieding:
u betaalt voor deze combinatie nu slechts €87,50.

NOMINATIE SPECIAL

Wij vieren onze nominatie voor schoonheidsspecialist van het jaar graag samen met u.  

Wanneer u in 2019 een product koopt uit elk van de 4 groepen basisproducten, ontvangt u op een 5e product 15% korting.

De 4 groepen zijn:
- Reiniging
- Lotion
- Dag of 24 uurs crème
- Oog crème

Vraag naar de kaart in ons instituut. 

PERFECT VOOR DE ZOMER

De speciale lichtspectra van de BEAUTY ANGEL werken in de diepte van de huid en activeren daar de cellen, die voor de lichaamseigen productie van collageen verantwoordelijk zijn. De stofwisseling van de huid geactiveerd, waardoor cosmetische ingrediënten bijzonder effectief werken.

– Collageenopbouw in de huid
– Verbetert huidbeeld
– Aangenaam huidgevoel
– Verminderde ruwheid van de huid
– Reducering van rimpels

Aanbieding: 
Verwen jezelf of misschien wel iemand anders met deze 3 behandelingen. U betaalt voor drie behandelingen slechts €125,00.

AGENDA

Vakantie sluiting Gesloten van zaterdag 3 augustus t/m maandag 19 augustus

Cosmetisch arts Peter Driessen

• Vrijdag 20 september vanaf 15:00 uur.

Laser/IPL-behandeldagen
Zoals gebruikelijk worden er in de zomer geen laser behandelingen uitgevoerd, we starten weer in het najaar.

Permanente Make-up
• Maandag 23 september vanaf 15:00 uur.
• Maandag 18 november vanaf 10:00 uur.

ONZE PUBLICATIES

6 tips voor de zomer

De zon is goed voor onze gezondheid en ons humeur, maar heeft ook risico’s. Dus: geniet van de zon maar bescherm je goed. Daarom enkele wetenswaardigheden en tips. 6 tips voor de zomer!
Lees verder

Herfst en huid

De herfst is een tijd van schitterende herfsttinten. U vindt dat terug in ons make-up assortiment. Bij Dermazonne kunt u kennis maken met de nieuwe herfstkleuren van Maria Galland.
Lees verder

Wat kan de laser doen voor uw huid?

In deze rubriek heb ik eerder aandacht besteed aan laserbehandeling van de huid. Deze keer ga ik verder in op enkele mogelijkheden van deze moderne techniek: ontharing, huidverjonging en huidverstrakking, en de behandeling van acné littekens.
Lees verder

Laser, moderne techniek voor een gezonde huid

Wie wil dat niet, een mooie gave huid? Nog niet zo lang geleden namen we vooral onze toevlucht tot een potje om de huid te verzorgen en er beter uit te laten zien. Tegenwoordig richt de professionele huidverzorging zich steeds meer op een GEZONDE huid
Lees verder

Wat heeft uw huid nu eigenlijk nodig?

Kom je wel eens bij de schoonheidsspecialist (of zoals dat nu heet: de huidspecialist)? Kies je dan voor de behandeling die vorige keer zo prettig aanvoelde, of kijk je samen goed wat je huid precies nodig heeft? Misschien overweeg je een bezoek, maar weet je niet wat er kan, wellicht vind je het aan de dure kant.
Lees verder

Zomer, de fijnste tijd van het jaar! Of tijd van ongemakken?

Het is zomer, heerlijk en onbezorgd genieten van zon en natuur. Maar soms wil onze huid daar een beetje geïrriteerd op reageren. We hebben het vaker gehad over bescherming tegen verbranding door UV stralen. Maar denk ook eens aan overmatige transpiratie, warmte-uitslag, zonneallergie of insectenbeten. Wat is het, en wat doe je aan die ongemakken van de zomer?
Lees verder

Wat is jouw huidtype?

De een hoeft de zon maar te zien en wordt al rood, de ander kan gerust uren in de zon zitten en wordt toch mooi bruin. Hoe worden we eigenlijk bruin, en wat voor soort huid heb ík eigenlijk?
Lees verder

Breng je huid in zomerconditie!

Onze huid heeft het in de zomer flink te verduren. We zijn vaker buiten, en genieten met volle teugen van de zon. Als de zomer eenmaal is aangebroken moeten we onze huid beschermen. Maar wist u dat u ook al vooraf uw huid in goede conditie kunt brengen, zodat ze beter bestand is tegen de zomerzon, en een stootje kan hebben?
Lees verder

Zonnestralen, vriend of vijand?

Kijk uit met de zon, bescherm je goed, voorkom huidkanker! We zouden door alle negatieve berichten bijna vergeten dat de zon ook goed voor ons is. Voor ons humeur èn voor onze gezondheid. Hoe kan je genieten van de zon en toch de risico’s zo klein mogelijk houden?
Lees verder