ANTI-AGING
ANTI-AGING

Méthode Mosaïque Modelante

Deze anti-aging behandeling maakt de huid steviger, gladder, elastischer en soepeler. De methode gebruikt een diepwerkend mineraal masker dat uit zichzelf warm wordt. We bieden voor elke huidconditie een gepersonaliseerde behandeling. Het bijzondere is dat verschillende huidzones met verschillende problemen in één keer behandeld kunnen worden.

Activ’age behandeling

Speciaal voor de behandeling van de rijpere huid voeren wij de lijn “Activ’age”. Deze behandeling reactiveert de huid en doet de zichtbare levenservaring verminderen en vertragen. We bieden voor elke huidconditie een gepersonaliseerde behandeling.

Ultimate lifting

Lift’Expert is een manuele behandeling met bindweefselmassage en een tweedelig masker. Deze behandeling herstelt de huidenergie, en zorgt direct voor een liftend effect met een langdurige versteviging van de huid.

Intensieve bindweefselmassage

Bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding van je huid. Het verbetert en verjongt de huid en verstevigt het onderhuidse bindweefsel en vermindert rimpels.

Topjes behandeling: decolleté, schouders en bovenarm

Met deze behandeling worden de huid van uw decolleté, schouders en bovenarm geconditioneerd, verstevigd en voorbereid op het “topjes-seizoen”.