CONDITIONEREN
& BALANS 
CONDITIONEREN
& BALANS 

Bindweefselbehandeling, Endermologie LPG

Endermologie is een natuurlijke bindweefselmassage waarbij professionele apparatuur wordt gebruikt om de huid op te tillen en op- en af te rollen. Endermologie stimuleert de doorbloeding van de huid, bevordert de afvoer van lymfevocht en verzacht weefsel dat verhard is. De huid wordt strakker en gladder, de vetverbranding wordt plaatselijk verhoogd en cellulitis wordt verminderd.

Thalasso behandeling

Een innovatief, verkoelend en kalmerend masker dat de huid stimuleert en verzacht. De Bretonse algen ontdoen de huid van vuildeeltjes en zorgen voor een langdurige vochttoevoer. Ze stimuleren de doorbloeding en stofwisseling, en repareren de beschadigde huid.

“Jong zijn, jong blijven” - behandeling

Deze (Lumin’Éclat) behandeling bestrijdt de eerste tekenen van huidveroudering. Een vermoeide huid, en de eerste zichtbare rimpeltjes en lijntjes zijn voor vrouwen van 30+ de reden om de huid extra aandacht te geven.

Behandeling & balansherstel roodheden & droge huid

Ieder huidprobleem staat op zich en vereist een specifieke aanpak. Voor elk type huidprobleem hebben we een dermatologische behandeling met bijbehorende producten voor thuisgebruik.
Impuretés
bij onzuivere en vette “acne” huid
Pigmentation
bij onregelmatige teint, verkleuring en pigment vlekken
Rougeurs
bij geïrriteerde huid met roodheid en symptomen van couperose en/of rosacea
Secheresse
bij droge, ruwe huid met roodheid en symptomen van eczeem en psoriasis

Dieptereiniging (Bijv. bij acne)

Een intensieve reinigingsbehandeling. De talgproductie wordt verminderd. Om een optimaal resultaat te bereiken is thuisgebruik van producten noodzakelijk. U kunt kiezen voor een beperkte of uitgebreide dieptereiniging.

Glycolzuurpeeling

Een glycolzuurpeeling is een chemische peeling op basis van fruitzuren, die werkt op de buitenste huidlaag (de hoornlaag). Ze maakt de huid gladder en gezonder, en verbetert de structuur van de huid. Grove poriën en huidkleurverschillen worden minder zichtbaar.

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een intensieve mechanische peeling. Op een gecontroleerde manier wordt de buitenste laag van de huid verwijderd met speciale kristallen. Hierdoor gaat de huid in een versneld tempo nieuwe huidcellen aanmaken. De huid hervindt haar vitaliteit en krijgt een langdurig schoon en fris uiterlijk.

APK voor de mannenhuid:

Een effectieve anti-aging behandeling die de mannenhuid energie en vitaliteit geeft: intensief reinigen, conditioneren en vochtgehalte op peil brengen.