ENDERMOLOGIE LPG
ENDERMOLOGIE LPG

Endermologie LPG®

Endermologie is een natuurlijke bindweefselmassage waarbij professionele apparatuur wordt gebruikt om de huid op te tillen en op- en af te rollen. Endermologie stimuleert de doorbloeding van de huid, bevordert de afvoer van lymfevocht en verzacht weefsel dat verhard is. De huid wordt strakker en gladder, de vetverbranding wordt plaatselijk verhoogd en cellulitis wordt verminderd.

Je volgt de behandeling in ons huidinstituut te Son en Breugel, vlakbij Eindhoven en Best. Heb je nog vragen? Neem contact op wij vertellen je graag meer over deze bindweefsel behandeling.  

ENDERMOLOGIE VOOR HET GELAAT

Naast behandelingen voor het lichaam bieden wij ook speciale behandelingen voor uw gezicht, hals en decolleté. Wij hebben de nieuwste generatie LPG apparatuur in huis voor een hele fijne behandeling. 

• Vermindert rimpels in gelaat, hals, decolleté en handen.
• Vermindert de verslapping van onderkin en hals
• Geeft een helderder teint en een steviger huid

PIJNLOOS & 100% natuurlijk

Voordelen:

100% natuurlijke celstimulatie
Pijnvrije behandeling
Bewezen resultaat 

Esthetische behandelingen

Cellulite egaliseren
Donkere kringen en wallen
Huidverbetering 
Huidversteviging
Onderkin weghalen / kaaklijn verstrakken
Plaatselijke vetten verbranden
Rimpels opvullen
Litteken en brandwonden 
Voor- en nabehandeling cosmetische chirurgie


LPG®

De apparatuur van LPG® werkt met de gepatenteerde endermologie® huidstimulatie techniek waarbij de lichaamseigen cellen aan het werk gezet worden. Het innovatieve aanzuigsysteem in combinatie met fibraties zorgt dat op een pijnvrije, effectieve wijze wordt gewerkt op huidverbetering.

De behandeling

Voordat de behandeling start wordt er een anamnese afgenomen. Aan de hand van de analyse wordt een behandelplan opgesteld en een inschatting gemaakt van het aantal behandelingen. 

Tijdens de behandeling draagt u een bodysuit, deze dient u eenmalig bij ons aan te schaffen maar kan hergebruikt worden. 

De behandeling is ontspannend en zeker niet pijnlijk. Belangrijk is om na de behandeling voldoende water te drinken om afval stoffen af te voeren uit het lichaam.