Herfst en huid

De herfst heeft zijn intrede gedaan. We genieten van de wisseling van de seizoenen, en van de mooiste kleuren die de natuur ons te bieden heeft. We denken terug aan de zomer en bereiden ons voor op de winter. Dat geldt ook voor onze huid. We laten de huid herstellen van de zomer, mee kleuren met de herfst, en voorbereiden de winter. Tijd voor vitaliteit!

De kleuren van de herfst
De herfst is een tijd van schitterende herfsttinten. U vindt dat terug in ons make-up assortiment. Bij Dermazonne kunt u kennis maken met de nieuwe herfstkleuren van Maria Galland.

Huidverzorging voor de herfst
In de zomer is uw huid blootgesteld aan zon, zand en zee. Het is goed om uw huid weer tot rust te laten komen. Maar ook in herfst en winter krijgt uw huid het weer zwaarder te verduren. Om uw huid te ondersteunen kunt u kiezen uit verschillende behandelingen (zoals “Masque Modelant”) en producten (bijvoorbeeld Crème Super Régénératrice 5B). Belangrijk is dat de vochtbalans wordt hersteld, dat de huid wordt gevoed, en dat de huid wordt gestimuleerd om zich te herstellen.

Herstel de vitaliteit van uw huid
Er zijn verschillende mogelijkheden om de vitaliteit van uw huid te verbeteren. U kunt dan denken aan diverse peelings, Micro-dermabrasie of laser (of IPL) behandeling.
Microdermabrasie is een diepe mechanische reiniging van de gezichtshuid door middel van fijne kristallen. De stofwisseling en de bloeddoorstroming van de huid krijgen een oppepper. oude huidcellen worden afgevoerd, nieuwe cellen aangemaakt, en je huid wordt gestimuleerd om zichzelf te herstellen, waardoor ze steviger en soepeler wordt. Pigmentvlekken, poriën, acné littekens, fijne lijntjes en rimpels worden zichtbaar minder.
Bij laser (of IPL) behandeling wordt de huid bestraald met een intensieve lichtbron die wordt afgestemd op een bepaald doel, bijvoorbeeld ontharing, behandeling van ongerechtigheden (couperose, pigment, acne littekens) of huidverjonging / verstrakking. Bij de laatste soort wordt de huid gestimuleerd om nieuw collageen aan te maken. Hierdoor wordt de huid verjongd, en wordt ze steviger en strakker.